Fixation 2010

Behandlar stort och smått

Kort om packtejp och vanlig tejp

on 28 februari, 2011

Tejp är ett namn på ett självhäftande band som man använder för att fästa eller stänga. Man kan tex använda det när man stänger kuvert, om man inte gillar att slicka igen dom.

Gällande packtejp så är det vanligt att företag har packtejp med tryck, för att visa sin egen logo på själva paketet som dom skickar. Packtejpen blir då betydligt roligare. Normalt brukar företag bara ha en grå tejp, men det är väldigt tråkigt.

Tejp är egentligen en försvenskning av engelska ordet tape. Det är dock betydligt med vedertaget än tex skejta, rejta och dejta.

Nedan ser du en riktigt fin bild på packtejp. Ända sen jag var barn har jag gillat packtejp!

packtejp


4 Responses to “Kort om packtejp och vanlig tejp”

  1. admin skriver:

    Varför fungerar inte bilden! Kan någon hjälpa mig?

  2. […] En kort inlägg om vad en annan blogg skrev om packtjep med tryck. Inlägget hittar man i sin helthet om du följer den här länken: http://fixation2010.se/?p=15 […]

  3. Markus skriver:

    Du har länkat till en gammal bild på någon tejp. Du måste helt enkelt uppdatera med en egen bild!

  4. Wordfeud skriver:

    Klantigt med bilden på packtejp. Jag ska inte bara vara kritisk. Jag undrar även om det finns några fler ställen man kan köpa packtejp med tryck på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>