Fixation 2010

Behandlar stort och smått

Tjäna pengar på högskoleprovet

on 12 september, 2011

Visste du att du kan tjäna pengarhögskoleprovet? Ja, det stämmer faktiskt – affiliatemarknadsföring låter dig tjäna pengar genom att marknadsföra en lättsåld övningsbok inför högskoleprovet.

Hur går det till? Jo, enkelt – du registrerar dig på Scandic Partners hemsida och får därefter fullständiga instruktioner om hur du kan börja tjäna pengar på att marknadsföra de produkter som ingår i deras affiliatenätverk. Under hösten och våren brukar just Högskoleprovet övningsbok vara en mycket lättsåld produkt, då det är flera tiotusen som skriver högskoleprovet under dessa perioder – och du kan få 20% provision på varje försäljning!

Om du redan har en blogg eller hemsida är det väldigt enkelt att komma igång med att tjäna pengar på internet. Allt du egentligen behöver göra är att förmå dina läsare att köpa någon av produkterna som du marknadsför. Se till att skriva säljande och bra texter, eventuellt lägg in annonser. Det är dock viktigt att produkterna har någon som helst relevans till det övriga innehållet på din hemsida eller blogg, annars löper du risk att läsare tröttnar – det viktigaste är ju trots allt att dina läsare är nöjda och glada, för du sysslar ju med marknadsföring och inte spam.

Hur som helst är affiliatemarknadsföring ett väldigt vanligt sätt för att tjäna pengar på internet, och det kräver vanligtvis inte alltför mycket tid och energi om man redan har en hyfsat välbesökt hemsida!


One Response to “Tjäna pengar på högskoleprovet”

  1. Sara skriver:

    Vad kul att du tycker det! :) Jag har en sådan där fotoduk som man ska ha som bakgrund, men nä, jag gillar pläden bättre :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>