Fixation 2010

Behandlar stort och smått

Företag förbjuder converse

on 15 september, 2011

Det blev tidigare i veckan känt att Handelsbanken skickat ut mail till sina anställda där de inte tillät sina anställda att använda sneakers, och chefen i fråga syftade då i synnerhet på converse.

Converse kan för en äldre herre framstå som ungdomligt och inte passa på jobbat, men för den som kombinerar sina skor med en i övrigt proper outfit slipper undan stilpolisen i åtminstone mitt fal. När man jobbar på ett kontor och inte träffar sin kund så spelar det enligt mig ingen roll vad man har på fötterna.

Fördelar med att ha converse-skor är att du känner dig mer ledig och förhoppningen för alla företag är att de anställda ska känna sig hemma på sin arbetsplats. Vad man har på fötterna påverkar hela känslan i kroppen och det är därför viktigt vad man har där. Värt att tillägga är dock att det finns flera andra modeller av skor som ändå är sköna men som ser propra ut.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>