Fixation 2010

Behandlar stort och smått

Jul och stress

on 29 november, 2011

Märkligt är att man runt julen känner sig stressad. Det är ju trots allt då man inte ska vara stressad. Nu är tid för avkoppling och träffa familj. Kanske är det just momentet att träffa familj som är orsaken till att man blir uppstressad.

När det gäller botmedel mot stress så finns det inte mycket – det måste komma inifrån. Många tar ett varmt bad eller sitter och klämmer på stressbollar men i själva verket är nog detta bara ett sätt att komma på andra tankar.

Jag erbjuder inga mirakelkurer, men insikten om att det är man själv som stressar upp sig och inte andra som stressar en, kan göra att man får lite perspektiv på allting och faktiskt också känner sig lugnare.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>