Fixation 2010

Behandlar stort och smått

Om en gräsklippare

on 25 februari, 2011

En gräsklippare är en maskin för att klippa gräs till exempel.trädgårdar, parker, fotbollsplaner och andra ställen där det finns stora områden med kort gräs. Det kan drivas för hand eller med motor (förbränningsmotor eller elmotor). Mindre modeller skjuts manuellt framåt av en människa men stora maskiner är på framväxt, där föraren sitter på själva maskinen. Det finns även nya modeller av gräsklippare där det är en robot som klipper runt i trädgården. Dessa modeller börjar bli allt vanligare och billigare.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>